Засилен полицейски контрол в големите магазини в област Пазарджик

Активни полицейски действия за контрол на изпълнението на противоепидемичните мерки 

започнаха в цялата област. В тях са включени служители от структурните звена на ОДМВР-Пазарджик, съвместно с представители на РДПБЗН, Регионалната здравна инспекция и ОД”Безопасност на храните”. В някои от съвместните екипи са включени и служители на жандармерията в Пловдив, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Пазарджик.
ЗасиленнДейностите включват засилен контрол в районите на големите търговски обекти – хипермаркети, пазари и обществени места, където са очаква концентрация на граждани. Полицаите следят за носенето на предпазни маски в закритите помещения или на открито при струпване на хора. Освен това се контролира и спазването на физическа дистанция от 1.5 метра на входовете и по касите на големите хипермаркети. Припомняме, че управителите на търговските вериги имат задължението да създадат необходимата организация за предотвратяване струпването на клиенти и наличие на ефективен пропускателен режим в обектите.
От ОДМВР-Пазарджик за пореден път призовават гражданите да спазват въведените мерки в името на здравето на всички ни !

Вижте още

„ОПТИКС“ АД за поредна година сключи дарителски договори с Община Панагюрище и Община Стрелча

По традиция всяка година „ОПТИКС“ АД подкрепя събития и дейности в сферата на културата, образованието …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.