понеделник , 6 май 2024

Носител на наградата на името на проф. д-р Л. Цоцорков сред мениджърите е Иван Чернев от „Кауфланд България“

Отличените в традиционния конкурс „Мениджър на годината 2020“ обявиха организаторите.

 В последното издание бе присъден специалният приз на името на проф. д-р Лъчезар Цоцорков „За развитие на регионите“, който бе учреден през 2018 г.
Отличието на тазгодишния носител Иван Чернев, председател на Управителния съвет на „Кауфланд България” ЕООД, бе връчено от председателя на Надзорния съвет на „Асарел-Медет“ АД Димитър Цоцорков. Това стана в Националния исторически музей, където в отсъствието на оригинала блести златното копие на Панагюрското съкровище. То беше дарено от минната компания на столицата след изграждането на музейния трезор в Панагюрище, където шедьовърът се завръща ежегодно.
Пожелавам още много успехи на финалистите в конкурса и нека бизнесът да инвестира в развитието на своите региони, защото най-голямото златно съкровище са хората, които живеят, работят и мечтаят там, каза Димитър Цоцорков при връчването на приза. Той поздрави Иван Чернев с отличието, като подчерта, че наградата ще позволи на двете компании да реализират общ благотворителен проект.
От мотивите на журито стана ясно, че носителят на специалната награда тази година се откроява с впечатляващи резултати, измерени чрез изготвената от компанията „Делойт“ методология за конкурса. Системата за оценка включва постижения в области като устойчива заетост, зелени инвестиции, инициативи със значимо въздействие за развитие на местните общности.
За втора поредна година дама получи статуетката на победител в конкурса „Мениджър на годината“. Престижното отличие бе присъдено на Милена Драгийска, главен изпълнителен директор на „Лидл България“ ЕООД. Името ѝ бе обявено от президента Румен Радев в присъствието на останалите финалисти от „златната десетка“ на конкурса. Най-интересното от тазгодишната церемония ще бъде показано в специален документален филм, който ще бъде излъчен от Би Ти Ви на 29 ноември.
През 2009 г. покойният вече проф. д-р Лъчезар Цоцорков стана вторият носител на наградата „Мениджър на годината“.
Източник и снимка: списание „Мениджър“

Вижте още

„ОПТИКС“ АД за поредна година сключи дарителски договори с Община Панагюрище и Община Стрелча

По традиция всяка година „ОПТИКС“ АД подкрепя събития и дейности в сферата на културата, образованието …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.