Водещи новини

Нови 7 положителни проби за COVID-19 в Панагюрище

РЗИ – Пазарджик информира днес за 30 положителни проби за COVID-19 през изминалото денонощие.

Хоспитализирани са 10 от тях, останалите са поставени на домашна изолация. Новозаразените са 16 мъже и 14 жени. Мъжете са на възраст от 27 до 70 години. Жените са на възраст от 18 до 61 години.
Разпределени по населени места положителните проби на мъжете са:
 Велинград – 1, село Света Петка – 1, и двамата са хоспитализирани  МБАЛ „Велинград“; Пазарджик – 4-ма, един е хоспитализиран в МБАЛ „Хигия“; село Славовица – 2-ма, хоспитализирани в МБАЛ „Хигия“; село Симеоновец – 1, хоспитализиран в COVID-ОАИЛ на МБАЛ „Пазарджик“; село Смилец – 1; село Црънча – 1, хоспитализиран в МБАЛ „Хигия“; Панагюрище – 5-ма. Единият мъж от Панагюрище е учител в ПГИТМТ. Връчено е предписание за предприемане на съответните противоепидемични мерки.
При жените положителните проби за COVID-19 по населени места са : Пазарджик – 5, от тях две са хоспитализирани, едната в МБАЛ „Здраве“, а другата в „МБАЛ-Пазарджик“; от село Огняново – 1; от Панагюрище -2, от Велинград -4, като едната жена е хоспитализирана в МБАЛ „Велинград“, тя е клиничен лаборант в лечебното заведение; от село Голямо Белово – 1; от град Ракитово – 1, ученичка в СУ „Свети Климент Охридски“. Извършва се епидемиологично проучване и се предприемат необходимите противоепидемични мерки.

Вижте още

Търсене на решение на проблеми, но и желание за доброволчество в приемните дни на кмета

Недоволство от предоставяните през последните години социални услуги на деца с увреждания;  жалби заради липса …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.