Нов бум на положителните проби за коронавирус в област Пазарджик

РЗИ – Пазарджик информира днес за 22 потвърдени положителни проби за COVID-19 в областта.

 
Пробите са на лица от градовете Пазарджик, Пещера, Велинград и Брацигово и селата Радилово, Капитан Димитриево и Козарско.
От град Пазарджик са жена и мъж, семейство на 54 години, поставени на домашна изолация. Жената е учителка в първи клас в ОУ „Христо Ботев“ Пазарджик. Класът ще бъде поставен под карантина.
От град Велинград са мъж на 52 години, хоспитализиран в „МБАЛ-Велинград“ и жена на 80 години, поставена на домашна изолация.
Осемнадесет положителни резултата са констатирани при изследвани лица от две фирми от град Пещера. Всички положителни са поставени на домашна изолация.
Те са:
От фирма „Ингилиз“, три жени на 38, 40 и 50 години и двама мъже, на 32 и 55 години.
От фирма „Идеал България“ са тринадесет положитени: пет жени на възраст от 46 до 64 години, от град Пещера, град Брацигово и село Козарско; осем мъже на възраст от 24 до 57 години от град Пещера и села Радилово и Капитан Димитриево.
На двете фирми са издадени заповеди за поставяне под 48 часова карантина и провеждане на щателна дезинфекция, както и предприемане на всички противоепидемични мерки.

Вижте още

Проведе се шестото издание на инициативата „Победителите“ в подкрепа на онкоболните

Днес в зала ”Арена Асарел” се проведе волейболен турнир „Ние сме“ – шесто издание на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.