Водещи новини

На 10 септември в Панагюрище ще наградят най-добрия бизнес план по проекта BASE

В Панагюрище приключва четвъртото обучение по проекта BASE – “Бизнес академия за стартиращи предприемачи”,

осъществяващ се в партньорство с Фондация “Америка за България”, „Асарел-Медет“ АД  и Община Панагюрище. В продължение на 12 седмици 26 панагюрци повишаваха своите знания, умения и мотивация за стартиране и развитие на собствен бизнес.
Настъпва и дългоочакваният момент, в който ще бъде награден най-добрият бизнес план на обучаващите се. Това ще стане на 10.09.2020 г. от 17:00 часа в Община Панагюрище, залата на Общински съвет. Тогава ще бъде и официалното закриване на обучението по проекта. Неговото начало бе дадено на 18 юни 2020 г.
Проектът “Бизнес академия за стартиращи предприемачи” /BASE/ е инициатива на сдружение „Индустриален клъстер Средногорие“ Целта му е да помогне на участниците с бизнес умения и да представи пред тях възможностите, които регионът на Средногорието предоставя за развитие на предприемачеството, както и да насърчи устойчиво развитие на града и местната общност.

Вижте още

„ОПТИКС“ АД за поредна година сключи дарителски договори с Община Панагюрище и Община Стрелча

По традиция всяка година „ОПТИКС“ АД подкрепя събития и дейности в сферата на културата, образованието …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.