четвъртък , 25 април 2024
Водещи новини

„Асарел-Медет“ АД награждава 218 души за професионалния празник

„Асарел- Медет“ АД спазва традицията и за професионалния празник на миньора -18 август, награждава най-добрите професионалисти и хората,

  които имат 25, 30, 35 и 40 години непрекъснат трудов стаж в дружеството.
Първата церемония по връчване на отличията бе на 18 август, когато за пръв път бяха наградени и хората с 45 години в компанията. Нейни носители са председателят на структурата на КНСБ в предприятието
Марко Гергински /вдясно на снимката долу/ и управителят на „Асарел-Ремонт“ ООД инж. Иван Игнатов.
„Сякаш бе вчера първият ми работен ден. На 25 ноември 1975 години отидох във фабриката и началникът ми показа един разглобен двигател с командата: „Почвай го!“ Аз гледах гузно, защото можех само да чета схема, но за месец-два влязох в час“, връща се с усмивка назад синдикалистът.


Наградените служители с 4 асарелски десетилетия в трудовата си книжка бяха Магда Джунова, Минка Мильова и Иван Заеков. Същият стаж в „Асарел-Медет“ има и изпълнителният директор и председател на Управителния съвет инж. Делчо Николов.

За носител на почетния знак за заслуги към предприятието
бе определен енергетикът инж. Тодор Ангелов.

Отличията за най-добри мениджъри бяха присъдени на инж. Здравка Кърпаров,
            инж. Мариела Джиджинкова,                                                           инж. Стоил Трошанов,

инж. Петър Дерменджиев, инж Тодор Пъков и Димитър Димитров.
Благодарността си към всички колеги и носителите на отличия изрази прокуристът на дружеството Галя Костова. В приветствието си тя подчерта, че духът на празника е в душата на всеки, защото този дух носи силата на позитивизма, чувството за общност и удовлетворението да предадеш своята енергия на човека до теб, да му подадеш ръка, да го подкрепиш и мотивираш.

Своите отличия получиха и професионалистите от дирекциите „Финансово-икономически дейности“, „Инвестиционни проекти и развитие, както и обогатителна фабрика „Асарел“ – смени „А“, „Б“ и „редовна“,  отделите „Минно инженерство“, „Строителство“ и „Доставки и логистика“.

През следващите дни награждаването ще продължи, съобщиха от ръководството на компнията, 
като уточняват, че форматът е избран заради превантивните мерки срещу пандемията от СОVID-19.
Празничният ден започна с водосвет за здраве и благополучие, отслужена пред фирмения параклис „Света Богородиц Живоприемник източник“ от свещеноиконом Атанас Манолов – архиерейски наместник на Панагюрската духовна околия, и отец Ангел Разградлиев.

Вижте още

Десетки продължват да са свободните работни места в общините Панагюрище и Стрелча

Дирекция „БЮРО ПО ТРУДА”  – Панагюрище съобщава, че към 27 февруари работните места за специалисти …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.