понеделник , 6 май 2024

Дезинфектантите на „ИНА“ ЕООД са с био лавандулово масло и смрадлика и приличат на парфюм

Покрай пандемията с COVID-19 много търсени станаха дезинфектантите, каквито и панагюрска фирма започна да произвежда и дари

на различни институции. 
Дали хората продължават да купуват активно дезинфектанти, oshtepan.com попита г-жа Веселина Ралчева, собственик и управител на фирмата производител  „ИНА ЕООД“. Тя коментира:
„Ние започнахме това производство в момента, в който на всички аптеки и магазини стояха надписите „Няма маски, няма дезинфектанти“. Дезинфектанти се намираха с връзки на космически цени.
Сметнахме, че можем да помогнем в този момент. Беше сериозен проблем намирането на спирт, който е основата на тези продукти, но успяхме да се справим. Продавахме на нормални цени, дарявахме една част, опитахме да сме адекватни в тежката ситуация.
Днес вече пазарът е залят с дезинфектанти, но ние предлагаме един наистина висококачествен продукт, с био лавандулово масло и масло от смрадлика, които сами по себе си имат силни антибактериални и антисептични свойства. Нашите дезинфектанти приличат по-скоро на парфюм и продължават да се търсят, макар и в много по-ограничен обем, от клиентите, които държат на качеството.

Вижте още

Въвеждане на противоепидемични мерки в област Пазарджик се очаква от 26 януари до 3 февруари

Областният управител Валентина Кайтазова и главният секретар на РЗИ Пазарджик д-р Зоя Шошева проведоха на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.