Водещи новини

До 31 ноември е срокът за регистрация на газовите бутилки в автомобилите, припомнят от полицията

От пресцентъра на Областна дирекция на МВР-Пазарджик припомнят, че срокът за регистриране на монтираните 

в автомобилите газови уредби е удължен до 31.11.2020г.
С промяната в законодателството по време на извънредното положение беше удължен и срокът на валидност на всички български лични документи с още 6 месеца.
От полиццията  призовават гражданите, ако нямат наложителна нужда от смяна на лични документи или други административни услуги, да не се трупат на опашки пред звената БДС или Пътна полиция. 
На 25 юни в 13.00ч. беше възобнови работата си звеното за регистрация, пререгистрация, спиране и бракуване на МПС в сектор „Пътна полиция” при ОДМВР-Пазарджик, припомнят от пресцентъра. 
Звеното беше подложено на дезинфекция, а служителите, които обслужват гражданите, не са били контактни с далите положителни проби техни колеги.
За спазване на противоепидемичните мерки в секторите „Български документи за самоличност” и „Пътна полиция” е въведен пропускателен режим за гражданите, които трябва да бъдат задължително с предпазни маски. На входовете е поставен и дезинфектант.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.