Водещи новини

Нивото на „услугите“ в село Елшица, което няма транспортна връзка нито с общинския център, нито с областния

В село Елшица, което е едно от осемте кметства в Панагюрска община, няма банкомат,

няма офис на Еasy pay, няма аптека, няма зъболекар, няма автобус до Пазарджик, а от 14 април вече няма никакъв обществен транспорт и до общинския център Панагюрище. Доскоро имаше един-единствен автобус.
Според заповедта на „Български пощи“ ЕАД работното време на селския офис е 5 часа – от 8.00 до 13.00 часа. Вероятно 5 часа са достатъчни, за да бъдат обслужени жителите на селото, за да бъде разнесена по адреси пресата, да се сортират дошлите и заминаващи пощенски пратки, да се отчетат парите, неполучени от пенсии. Но в пощенския офис работи само една жена, която е в пенсионна възраст от години, и след въвеждане на извънредното положение тя има задължението и да дезинфекцира помещението на всеки 2 часа. Освен това е въведен ред до 12 часа в пощата да влизат пенсионерите, за да си получат пенсиите и си платят сметките, а от 12 до 13 часа се обслужват останалите жители, които искат да си платят сметките.
Малцина от живеещите в село Елшица са тези, които използват онлайн услуги.

Вижте още

„ОПТИКС“ АД за поредна година сключи дарителски договори с Община Панагюрище и Община Стрелча

По традиция всяка година „ОПТИКС“ АД подкрепя събития и дейности в сферата на културата, образованието …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.