събота , 27 април 2024

Съдът образува административно дело срещу кметската заповед за вечерен час в община Панагюрище

С Р А З П О Р Е Ж Д А Н Е №968 от 14.4.2020г.
Административният съд в Пазарджик
разгледа административно дело № 435

по описа за 2020 г., което е образувано по жалба на Борислав Валентинов Лазаров от с.Елшица, община Панагюрище, против Заповед № 192/31.03.2020 г. на кмета на община Патнагюрище.
След извършена служебна проверка съдът констатира, че жалбата не е подписана от нейния подател и не е приложен приложен документ за платена държавна такса в размер на 10 /десет/ лева по банковата сметка на Административен съд – Пазарджик, който ще разгледа по същество повдигнатия в жалбата спор.
Съдът е разпоредил жалбоподателят Борислав Валентинов Лазаров в 7–дневен срок да отстрани нередовностите, а в тридневен срок от съобщението от Община Панагюрище да се изиска административна преписка по издаването на Заповед № 192/31.03.2020 г. на кмета на Община Панагюрище.
Още днес Борислав Лазаров е внесъл таксата оот 10 лева, положил е eлектронен подпис под жалбата си
и остава в очакване за насрочване на дело в открито съдебно заседание.

 

Вижте още

Премиерът на РБългария защити розовото масло в Брюксел

Министър-председателят на РБългария акад. Николай Денков категорично защити българското розово масло и останалите натурални етерични …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.