четвъртък , 2 май 2024
Водещи новини

Бързи производства срещу трима мъже

Спрямо трима водачи се водят полицейски производства.
Вчера екип от РУ-Панагюрище

 проверил „Фолксваген“, управляван от 29-годишния столичанин Р.С. Оказало се, че хем шофьорската му книжка е отнета, хем шофира под въздействие на наркотични вещества, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР – Пазарджик.
Вчера на кръстовище в областния град криминалисти и униформени полицаи проверили джип „Ауди“, управляван от 26-годишния жител на село Драгор З.Г. Мъжът представил на органите на реда неистинско немско свидетелство за управление на МПС.
Снощи около 23.30ч. на улица в Пазарджик автопатрул засякъл лек автомобил „Пежо“. Последвала проверка, при която се установило, че 56-годишният водач З.М. от Пазарджик е зад волана с 1.81 промила концентрация на алкохол.
Тримата мъже са задържани в арестите на полицейските управления в Пазарджик и Панагюрище. Спрямо тях се водят бързи производства, допълват от пресцентъра на ОДМВР.   
          

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.