неделя , 28 април 2024

Златни и сребърни медали спечелиха децата на ВК „Пан волей“ на Коледен турнир в гр.Белово

Перфектна волейболна игра направи един от отборите на СК „ПАН волей“ в на провелия се днес в гр. Белово Коледен турнир за деца до 12 г.


Макар опонентите им от отбора на „Хебър“ – Пазарджик да поведоха в първия гейм и в началото резултатът да бе 10:5, с много спортен хъс добри попадения петокласничките успяха да обърнат играта и да победят безапелициозно отбора на Пазарджик. Тази победа вероятно им вдъхна самочувствие и момичетата поставиха на колене и отбора на „Марица“ – Белово, като и над тях се наложиха с 2:0 гейма. Така първият отбор спечели първото място, златните медали блеснаха на гърдите на момичетата и те гордо вдигнаха купата.

Вторият
 отбор на СК „ПАН волей“, съставен от момичета и момчета, претърпя загуба от момчетата на „Марица“ – Белово с 0:2 гейма, но успя да спечели срещу втория отбор на момичетата на домакините и така стана втори в тяхната група, получавайки сребърни медали.

Треньорът Росица Ангелкова коментира в социалните мрежи, че децата са показали голямо израстване. За oshtepan.com тя допълни, че това състезание е едва второто за тези два отбора.
Г-жа Ангелкова
 благодари на всички родители за финансовата подкрепа,
тъй като без тяхната помощ децата нямаше да участват в 
турнира.

Вижте още

Кметът Желязко Гагов поздрави лично световния шампион по самбо Иван Хърков

Павлина ЛАЛЕВА С искрящи очи и слънчеви усмивки бе посрещнат тази вечер световния шампион по …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.