Водещи новини

Досегът на Златните момичета с оригинала на Панагюрското златно съкровище ще им донесе успех, вярва Илиана Раева

 

Програмата, която ще представим, е подготена специално за вашия град, каза днес на брифинг известната гимнастичка Невяна Владинова

по повод спектакъла „Светът на златните момичета“който ще бъде представен тази вечер в зала „Арена Асарел“ в Панагюрище. Това е изключителен спектакъл, много съм благодарна на господин и госпожа Цоцоркови за осъществяването на тази среща. За нашите момичета е много вълнуващо да бъдат в града на Панагюрското златно съкровище и вярвам, че досега им с него ще бъде добра поличба и ще им донесе успех догодина в София, когато ще се проведе краят на олимпийския цикъл за определяне на призовата тройка. Това каза председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева, която даде начало на брифинга.

Ще оставим в Панагюроище чстица от таланта, а ще отнесем със себе си смелостта, духа, волята и силата на българина, каза още Илиана Раева. Тя изрази вярата си, че спектакълът ще е много вълнуващ и с много положителни емоциии, защото са подготвени много приятни изнанади. 
За впечатляващото събитие още в първите дни от съобщението за гостуването му в Панагюрище са продадени две трети от билетите, а дни преди тази вечер са продадени не само всички билети за седящи, а и доста за правостоящи. 
Златните момичета ще участват в уникална фотосесия с Панагюрското златно съкровище, а преди края на срещата си с медиите Симона Дянкова и Невяна Владинова се снимаха с копието на знамето, ушито от Райна Княгиня.

Вижте още

Кметът Желязко Гагов поздрави лично световния шампион по самбо Иван Хърков

Павлина ЛАЛЕВА С искрящи очи и слънчеви усмивки бе посрещнат тази вечер световния шампион по …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.