Младите тенисисти на СКТ „Панагюрище” се представиха много добре на полуфиналния кръг на Държавното

На 16 и 17 ноември в Двореца на спорта в гр. Варна се проведе полуфиналният кръг от Държавното първенство по тенис на маса за момчета и момичета до 12 г.

Участваха над 80 състезатели от цяла България.Тенис клуб „ Панагюрище” бе представен от трима състезатели,класирали се от предишния кръг през м.септември в Момчилград. По обективни причини не участваха Георги Бойчев и Станислав Метанов.
За финалите на Държавното първенство се класираха Йордан Генов и Георги Тодореев, като Йордан има записани 6 победи и две загуби, а Георги Тодореев 5 победи и две загуби.Третият участник Матея Генов записа 7 победи, като преди това игра квалификация ,в която стана втори и продължи в основната схема. За съжаление остана извън 16-те и е между първите 3 резерви за финала . Йордан Генов в един от най-важните мачове победи шампиона на Южна България-състезател от гр. Момчилград.
Перспективата на нашите състезатели е голяма,тъй като са все още под тази възрастова група.
Транспорта за участието бе осигурен от Стойко Робов- зам. Председател на клуба, за което му благодарим.
В края на тази седмица клубът ще бъде домакин на поредния кръг от ВРГ 2 за мъже и национален зонов турнир за момчета и момичета до 10,12 и 15 г. , а също така юноши и девойки до 18 г, мъже , жени и ветерани.

Вижте още

Кметът Желязко Гагов поздрави лично световния шампион по самбо Иван Хърков

Павлина ЛАЛЕВА С искрящи очи и слънчеви усмивки бе посрещнат тази вечер световния шампион по …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.