петък , 19 април 2024

Стоян Христов – общинският съветник, който даряваше заплатата си на студент

Единственият общински съветник от мандат 2015-2019, който се отказа от трудововото си възнаграждение през изминалите 4 години,

е Стоян Христов от СДС. Още в началото на мандата той обяви публично, че възнаграждението си ще дарява за обучение на студент от Панагюрище, който учи медицина. И го направи. Студентът, на когото в момента помага Стоян Христов, се казва Людмил Ричев, следва в медицина в Медицински университет – Пловдив. По думите на Стоян Христов Людмил е интелигентен, ученолюбив и изключително съвестен младеж и ще се върне в Панагюрище, за да работи като лекар.
За мандат 2019-2023 Стоян Христов също е кандидат за общински съветник от СДС, който е в коалиция с БЗНС. В бюлетината за гласуване Местната коалиция „Съюз на демократичните сили/БЗНС“ е под №69, а Стоян Христов в листата е с №115.
 Стоян Христов ще продължи да дарява заплатата си за подпомагане обучението на студент, ако бъде избран отново за общински съветник.
Нека го подкрепим на 27 октомври /неделя/!
Освен че дарява лични средства, Стоян Христов има идеи за просперитета на Панагюрска община  и нейния европейски облик..


Вижте още

„БУНАЙ“ АД Ви честити Трети март

Мениджърсският екип на „БУНАЙ“ АД поздравява своите служители, работници, партньори и техните семейства с Националния …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.