Водещи новини

И жените на СКТМ „Панагюрище” се представиха добре

След поредното успешното представяне на 12 годишните тенисисти на СКТМ „Панагюрище” и класирането им за финалите,

както и на част от кадетите през миналата седмица, добро представяне направи и женският отбор от АРГ. Същите по решение на клубното ръководство напуснаха Висшата лига, за да станат член на АРГ-жени. Причините са ,че Каролина Лилова получи покана за участие в Турската супер-лига на Истанбулския „Истанбул-спортс“, Десислава Ботева прие покана на шампиона на България „Комфорт“ – Варна, а Йоана Ботева реши да почива тази година и да се отдаде на юридическото си образование.
В обора се завърнаха Нелина Петришка, която все още е далеч от най-добрата си форма поради майчинство, но въпреки това показа силен характер и в най-важния мач, от който ще се решат бронзовите медали, победи опитната Светла Кирякова
Другата състезателка – Мариета Димитров,а при резултат 2:2 също прояви воля и характер и
постигна победа с 3:2 и с това отборна победа над силния софийски полицейски отбор .Тази победа може би ще отвори вратите към бронзовите медали.
Другата състезателка Кристияна Муховска направи своя дебют и също се представи добре.
По същото време в гр. Пещера се проведе 1 кръг от ВРГ- 2 за мъже. В състава на панагюрският клуб играха младите надежди Георги Бойчев, Георги Тодореев, Станислав Метанов, Йордан Генов, средната възраст на която е 11 години и опитния състезател и водач на отбора Стойко Робов. Момчетата записаха една победа и три загуби, но целта е тяхното обиграване . Много добра игра направи Георги Бойчев побеждавайки най-добрият играч на домакините.
Клубното ръководство е доволно от представянето на своите играчи и им пожелава още по-големи успехи в предстоящите състезания.

Вижте още

Кметът Желязко Гагов поздрави лично световния шампион по самбо Иван Хърков

Павлина ЛАЛЕВА С искрящи очи и слънчеви усмивки бе посрещнат тази вечер световния шампион по …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.