Водещи новини

Трима състезатели на ТК „Панагюрище“ се класираха за втори кръг на „Млад олимпиец“

На 28 и 29 септември в Момчилград се проведе първи кръг от националния турнир „Млад олимпиец“ до 12 г.

Отборът на Тенис клуб „Панагюрище” се представи много добре, като класира трима състезатели за втория кръг, който ще се проведе през м. ноември в гр. Варна.
След оспорвани мачове през двата дена за следващия етап успяха да се класират Матея Генов, Георги Тодореев и Матея Генов. На четвъртфинала Йордан Генов загуби драматично с 2:3 от вицешампиона, който е състезател на гр. Кюстендил.
Това класиране дава право за участие в държавното отборно първенство, което ще се проведе през 2020 г., разказа треньорът на клуба Борис Влахов.
За отбора на клуба участваха Матея Генов, Йордан Генов, Георги Тодореев, седемгодишният Димитър Димитров и Калоян Вранчев. Поради обективни причини в състезанието не се ввключиха добрите състезатели Георги Бойчев и Станислав Метанов.
Треньорите на клуба са доволни от представянето на своите състезатели, като се има предвид,че са по-малки от тази възраст.

Следващата седмица ще се проведе в гр. Пловдив 1-кръг от същия турнир,
но за кадети и кадетки младша възраст.

Вижте още

Девойките на ВК „Пан Волей“ затвърдиха второто си място в групата

Днес  девойките на Волейболен клуб „Пан волей“ победиха като домакини с 3:0 отбора на Свиленград. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.