Четири златни медала и един сребърен спечелиха състезатели СК „ОПТИКС“ на турнир по кикбокс

(Обновена)
С
пециална покана за Гала вечер по кикбокс – Young fighters, получи панагюрският клуб по кик бокс „ОПТИКС“, 

който участва в събитието със седем състезатели в конкуренция с 15 клуба от страната.
Турнирът се проведе на 22 септември в Пазарджик и бе в две от най-атрактивните и силови дисциплини – K1 и Лоу кик. 
Безапелационен шампион при мъжете в категория до 63кг. стана Стайко Танковски, който умело комбинираше работа с крак и ръце от правилна дистанция и повали в нокаут противника си на финала след ритник с въртене.

При юношите до 60 кг. Гаврил Христосков показа много сърцата игра с добър тайминг и успя да извоюва златната си купа на финала срещу много силен опонент от Перник.


Мъжка игра и златен медал за
клуба при юношите старша възраст в категория 63.5 кг. и Цвятко Цветков, който показа развитие При децата Стоян Солаков донесе четвъртото злато за СК „ОПТИКС“, след като отказа противника си с точни комбинации от ритници и удари с ръце в тялото му. 
При момичетата Силвана Байкова достойно защити името на клуба срещу по-едра и по-тежка противничка и донесе сребърна купа в категорията си.
Много добре се представиха Николай Такучев, който получи тежки удари, но не се отказа, а продължи да се бори, Цвятко Цветков, Мартин Цветков. Добри Байков получи дисквалификация, но взриви ринга с уроци по атрактивност с точни ритници и дори противникът му призна неговото превъзходство.


Треньорът  Здравко Еров е изключително доволен от представянето на състезателите, защото всички за първи път са играли на ринг и са показали ниво.
Галата в Пазарджик беше изключително важна за обиграване и демонстрация на упорития труд на състезателите на СК „ОПТИКС“, на които предстои държавно първенство в град Бургас на 5 октомври, коментира треньорският състав на клуба.

Вижте още

Девойките на ВК „Пан Волей“ затвърдиха второто си място в групата

Днес  девойките на Волейболен клуб „Пан волей“ победиха като домакини с 3:0 отбора на Свиленград. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.