Водещи новини

Шефът на огнеборците в област Пазарджик Иван Панайотов стана на 60 години

Огнеборци от цялата област отбелязаха 60-годишнината на родения в Панагюрище комисар Иван Панайотов –

директор на РДПБЗН-Пазарджик, съобщиха от пресцентъа на областна дирекция на полицията. Това стана днес на тържествена церемония в двора на регионалната дирекция в Пазарджик. На нея присъстваха служители от районните служби в Пазарджик, Батак, Пещера, Панагюрище, Велинград и Белово. За да изразят своята признателност и да кажат добри думи, бяха дошли и бивши служители на пожарната, с които комисар Иван Панайотов е работил продължително време.
Специален поздрав към рожденика отправиха малчуганите от Детска градина „Доброта” от пазарджишкото село Синитево, а стихове за пожарникаря рецитира Тодор Войников от Пазарджик.
Развълнуван, комисар Панайотов пожела на огнеборците да продължат да работят със сърце и душа, като винаги мислено се поставят на мястото на пострадалия и имащия нужда от помощ.
С навършването на 60 години комисар Панайотов напуска системата на вътрешното министерство след 36 години вярна и самоотвержена служба в името на обществения интерес.
Комисар Иван Панайотов е роден на 07.08.1959 г.. Завършил е ВСШ „Георги Димитров“-МВР с профил „Противопожарна охрана“. През времето на своята служба е преминал през всички изпълнителски и ръководни нива в структурите на пожарната.
От 2000 г. е началник на ОУПБЗН-Пазарджик, а в последствие и директор на РДПБЗН-Пазарджик.
За професионализма и постиженията в работата си е награждаван многократно от ръководството на МВР и ГДПБЗН.
Тази година той беше отличен с приза „Пожарникар на годината”, а по повод професионалния празник на Министерството на вътрешните работи и с почетно отличие „За доблест и заслуга” – 1 степен.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.