Водещи новини

За професионалния празник на МВР предметни награди получиха 5 районни полицейски управления в област Пазарджик, сред които и Панагюрското

Служители от структурните звена на Областната дирекция на МВР в Пазарджик бяха наградени днес

по случай професионалния празник на вътрешното министерство – 5-ти юли.
Тържествената церемония се проведе в заседателната зала на ОДМВР-Пазарджик, а отличията бяха връчени от старши комисар Йордан Рогачев. 
За проявен професионализъм, високи резултати и всеотдайност в работата с огнестрелно оръжие от министъра на вътрешните работи бе награден комисар Иван Дончев – началник на отдел „Охранителна полиция“ в ОДМВР. Оръжието ще бъде връчено на комисар Дончев тази вечер на специална церемония в тържествената зала на Централния военен клуб в столицата, на която ще присъства цялото ръководство на МВР.
С едно от най-високите отличия – Почетен знак на МВР ІІІ-степен, беше отличен днес и началникът на Районното управление в Пазарджик главен инспектор Ненко Годжевъргов. За съществен принос по конкретни случаи или за цялостната си дейност със заповеди на ръководството на вътрешното министерство и на директора на областната дирекция бяха отличени десетки служители от различни звена в цялата област.
Във връзка с празника на тържествената среща днес старши комисар Рогачев

поздрави и изненада с предметни награди служители от отдел „Охранителна полиция“ и районните управления в региона, участващи в успешното реализиране на проекта „Детско полицейско управление“, разказаха от п
ресцентъра на ОДМВР-Пазарджик.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.