Водещи новини

Първо място взеха мажоретките на СУ“Нешо Бончев“ на международен фестивал в Обзор

 

От 28 юни до 4 юли Обзор е домакин на Международния фестивал на изкуствата „Морско конче“, в който се включиха над 300 участници

от България, Русия, Украйна, Беларус, Македония и Естония.
Публиката в амфитеатъра в курортния комплекс имаше възможност да се наслади на атрактивните изпълнения на представителки на мажоретния състав на СУ „Нешо Бончев” – Панагюрище, които успяха да впечатлят международното жури и то им отреди първо място. Ръководител и хореограф на състава е Мария Бензарова.
Международният фестивал на изкуствата „Морско конче“ и тази година започна с тържествено шествие, в което се включиха и панагюрските мажоретки. Културното събитие в черноморския курорт Обзор дава възможност на деца и младежи от всякаква възраст да разкрият талантите си във всички жанрове на изкуството: танцово, вокално, инструментално, театрално, художествено. Неговата сцена предлага поле за изява за всякакви форми на участие – солисти, ансамбли и групи, танцови групи и клубове, художници, фотографи, театрални работилници, форми на музикален театър.

Вижте още

Рекорден брой участници ще има на Националния фестивал „Родолюбие“ в Панагюрище

На 20 и 21 април  в Панагюрище ще се проведе XIХ-ото издание на Националния фестивал …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.