четвъртък , 25 април 2024

В конференция „Индустрия, енергетика, климат 2019“ участва „Асарел-Медет“ АД

В конференция „Индустрия, енергетика, климат 2019“ участва „Асарел Медет“ АД на 6 юни н София.

Събитието бе организирано от Индустриален клъстер „Средногорие” и институционални партньори Българска стопанска камара, Асоциация на индустриалния капитал в България, Българска асоциация на металургичната индустрия и „Българска минно-геоложка камара.
Участниците в конференцията дискутираха актуалните теми, касаещи състоянието на електроенергийния пазар и позициите на отделните участници в него.
Първият панел се концентрира върху енергийните политики, стратегии и регулации. После вниманието бе насочено върху инфраструктурата, климата и инвестициите, а след това върху пазарите, услугите и решенията.
Конференция „Индустрия, енергетика, климат 2019“ представи решения за успешно взаимодействие между отговорните в сектора институции и бизнеса. Целта е да се стимулират инвестициите в енергийно-ефективни технологии и възможностите за съвместни действия за успешно посрещане на климатичните предизвикателства в прехода към нисковъглеродна икономика.
Събитието бе посетено от представители на държавната власт, експерти от браншовите организации, търговци на електроенергия, производители и индустриални консуматори, специалисти в областта на енергийната търговия в рамките на регионалния иевропейски електроенергиен пазар, мениджъри и експерти от мрежовите компании.

Вижте още

Работни места има в изобилие в общините Панагюрище и Стрелча, желаещите за работа са кът

Дирекция „БЮРО ПО ТРУДА”  – Панагюрище съобщава, че къъм 6 март свободните работни местаза специалисти …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.