В „Асарел-Медет“ АД започна традиционната доброволна кръводарителска акция

Днес бе първият ден от безвъзмездната кръводарителска акция в „Асареел-Медет” АД, която е част от националната кампанията „Капка по капка – живот“.

Служителите в здравна служба „Асарел“, съвместно с професионалния екип на д-р Тодор Тодоров от Районен център по трансфузионна хематология – Пловдив, дават възможност на всеки желаещ работник да прояви един от най-висшите хуманни жестове, какъвто е доброволното кръводаряване. По традиция такива акции в „Асарел-Медет“ се провеждат два пъти годишно, като през 22018 г.  се включиха общо 263 души.
Първият кръводарител днес бе Кръстьо Акрабов, монтьор от Централна ремонтна база. Той стана и първият служител, който получи благодарност от ръководството на „Асарел-Медет“.

Заедно със сертификата тази година всеки доброволец получава и сърце с логото на компанията, което не само помага за подготовката на дарителя за манипулацията, но и остава като спомен.

От днес до 5 април в здравна служба „Асарел“ всеки желаещ би могъл да се включи в кръводарителската акция.
Сред първите днес бяха Кети Беломачева и Юлия Дундарова от отдел „Качествен контрол и метрология“, както и синът на Юлия Драгомир Дундаров от „Ремонт Рудник и Централна ремонтна база“. 
ИЗТОЧНИК И СНИМКИ
фейсбук страницата на дружеството

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.