Водещи новини

Филмите тази седмица в Панагюрище са два

С екшъна „КАПИТАН МАРВЕЛ“3D премиера, започва филмовата седмица в кино „Модерен театър“ в Панагюрище

  Държава: САЩ
В ролите: Анет Бенинг, Джема Чан, Кларк Грег, Лий Пейс, Джимон Хонсу, Джуд Лоу, Бри Ларсън, Самюел Л. Джаксън, Бен Менделсон, Алдженис Перес Сото
Дата:13.03.2019 г. (сряда)
Час: 18,45 часа
Дата:15.03.2019 г. (петък)
Час: 19,00 часа
Дата:17.03.2019 г. (неделя)
Час: 19,00 часа
Цена на билета:
За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.
За лица над 18 години – 6,00 лв.
Ситуиран през 90-те години на миналия век, Капитан Марвел е съвсем ново приключение от невиждан досега период от филмовата вселена на Марвел. Историята следва пилотът Карол Данвърс, която се превръща в един от най-могъщите герои във Вселената. Когато галактическа война между две извънземни раси стига до Земята, Данвърс и малка група извънземи се оказват в центъра на водовъртежа от събития.

„СНЕЖНАТА КРАЛИЦА: ОГЛЕДАЛНОТО ЦАРСТВО“ – 3D премиера
Жанр: Анимация, Приключенски, Комедия
Държава:Русия
Дата:17.03.2019 г. (неделя) –16,30 часа
Цена на билета:
За деца от 3 години до 7 години – 4,00 лв.
За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.
За лица над 18 години – 6,00 лв.
Всеки в семейството на Герда е магьосник, но тя няма никакви вълшебни сили. Това е причината да смята себе си за напълно безполезна и ненужна.Могъщият крал Харолд e човек на науката, който едва не изгубил сина си заради злата Снежна кралица. Той е твърдо решен да се отърве от всички магьосници и да изкорени магията от света. Кралят измисля подла лъжа, с която успява да подмами всички, които притежават дарба, и ги превежда през магически портал в Огледалното царство.Порталът е еднопосочен и така никой от магьосниците не е способен да се върне обратно без помощ отвън. А в Огледалното царство е заточена Снежната кралица, която властва там еднолично.Тя и магьосниците трябва да сключат примирие, за да намерят начин да се свържат с единствения човек на света, който може да ги освободи – Герда.Така младото момиче, с помощта на своите верни приятели, трябва да се изправи срещу могъщия крал и да го победи в една на пръв поглед предречена битка. На помощ на Герда идват и неочаквани съюзници. Защото „понякога да се довериш на бивш враг е единственият начин да победиш“. И не на последно място на помощ идва най-могъщата магия на света, която Герда владее до съвършенство – силата на обичта.

Вижте още

Рекорден брой участници ще има на Националния фестивал „Родолюбие“ в Панагюрище

На 20 и 21 април  в Панагюрище ще се проведе XIХ-ото издание на Националния фестивал …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.