Водещи новини

Жителите на Стрелча настояват за ремонт на пътя Стрелча-Пазарджик и нова пътна маркировка по отсечката Стрелча -Панагюрище

Ремонт на пътя Стрелча –Пазарджик поискаха всички граждани, които посетиха на 7 февруари изнесената приемна на областния управител Стефан Мирев в Стрелча.

Представителят на Областно пътно управление обясни, че в момента се извършват ремонтни дейности на участък от пътя между Дюлево и Стрелча, където има пропадане на пътното платно. Очаква се Институтът по пътища и мостове да одобри изготвения проект, който предвижда изграждането на нова подпорна стена. Областният управител ще настоява и за цялостен ремонт на пътя Стрелча – Пазарджик на предстоящата си среща с председателя на управителния съвет на АПИ.
Да бъде поставена нова пътна маркировка на републиканската отсечка Стрелча – Панагюрище, поискаха жителите на Стрелча, които работят в Панагюрище и ежедневно пътуват по този път. Те са готови да внесат до Областния управител и подписка от всички стрелчани. Ще бъде назначена и комисия с представители на ОПУ- Пазарджик и Община Стрелча, която ще провери местата, на които са позиционирани указателни табели за винетки. В момента жителите на Стрелча трябва да имат винетка, за да стигнат от Стрелча до жп гарата и местната розоварна.
Отново ще бъде извършена проверка от РИОСВ Пазарджик на старото сметище в района на града, което продължава да бъде експлоатирано от фирми и граждани.

Вижте още

Стоян Бодуров е назначен за зам.-кмет на Община Панагюрище

Днес ВриД кметът на община Панагюрище Петър Каменски представи на държавните и общинските служители в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.