Дженифър Лопес участва във „Втори шанс“, който ще гледаме и в панагюрското кино

РОБИН ХУД: НАЧАЛОТО 2D премиера, е първият филм, който ще бъде прожектиран тази седмица в кино „Модерен театър“. 

Жанр: Приключенски, Екшън
Държава: САЩ
В ролите: Бен Менделсон, Ф. Мъри Ейбрахам, Ян Пек, Корнелиус Буут, Скот Гринан, Лара Роси, Тейрън Еджъртън, Пол Андерсън, Джейми Фокс, Джейми Дорнан, Ийв Хюсън, Тим Минчин
Дата:12.12.2018 г. (сряда) – 18:45 часа
Цена на билета:
За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.
За лица над 18 години – 5,00 лв.
Филмът ще ни върне в епохата на кръстоносните походи, за да открием, че в Шеруудската гора цари корупция и зло. Робин Худ се събира със свои верни приятели, за да се опита да изкопчи от ръцете на алчния владетел земите, да възцари правда и справедливост.

СПАЙДЪР-МЕН: В СПАЙДИ-ВСЕЛЕНАТА
– 3D премиера
Жанр: Анимация, Екшън, Приключенски
Държава:САЩ
Дата:16.12.2018 г. (неделя) –16:30 часа
Цена на билета:
За деца от 3 години до 7 години – 4,00 лв.
За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.
За лица над 18 години – 6,00 лв.
Спайдър-мен: В Спайди-вселената“ е създаден по мотиви от публикувания през 2011 г. комикс на писателя Брайън Майкъл Бендис с илюстрации на Сара Пичели и разказва за пуерториканския тийнейджър Майлс Моралес, който се опитва да се приспособи към живота в новото частно училище в Манхатън.Родителите на Майлс се гордеят с него и се надяват безпроблемно да се приспособи към новия живот. Междувременно Майлс, вместо да прекарва свободното си време с приятелите си от квартала, посещава чичо си Арън, който го насърчава да се занимава с графити. Оказва, че добрият чичо е доста сложна личност и в миналото е имал доста проблеми със закона.Животът на Майлс става още по-сложен, когато той е ухапан от радиоактивен паяк и се сдобива със супер сили. Междувременно злият гений Кингпин разработва таен ядрен колайдер, който отваря портал към други вселени, от които в света на Майлс проникват различни версии на Спайдър мен.

ВТОРИ ШАНС2D Премиера
Жанр: Комедия, Романтичен
Държава: САЩ
В ролите: Аналей Ашфорд, Лари Милър, Лия Ремини, Дженифър Лопес, Ванеса Хъджинс, Майло Вентимиля, Трейт Уилямс
Дата:16.12.2018 г. (неделя) – 19:00 часа
Цена на билета:
За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.
За лица над 18 години – 5,00 лв.
Джей Ло е в ролята на Мая, 40-годишна жена, опитваща се да преодолее разочарованието на несбъднатите си мечти. Но ето, че се случва чудото.Благодарение на фалшива диплома от бизнес университет, подправени снимки с Барак Обама и несъществуващо пътуване до Килиманджаро, пред Мая се откриват много нови възможности. Така тя се сдобива с нова работа и с лъскав офис с убийствена гледка, в комплект с още по-разкошен апартамент.

Вижте още

Рекорден брой участници ще има на Националния фестивал „Родолюбие“ в Панагюрище

На 20 и 21 април  в Панагюрище ще се проведе XIХ-ото издание на Националния фестивал …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.