понеделник , 6 май 2024

Ден на ученическото самоуправление имаше в СУ „Св.Св.Кирил и Методий“ – гр.Стрелча

Ден на ученическото самоуправление беше 22 ноември в СУ „Св.Св.Кирил и Методий“- Стрелча, по повод празника на гимназията.

В събитието, което се подготвяше седмици, с ентусиязъм се включиха около 20  гимназисти, всеки от които влезе в различни роли: директор, административен сътрудник, учители по различни предмети, домакин, поддръжка…


 
Директор за един ден бе Й.Гечков, който пусна заповед за благотворителна кампания в училището в подкрепа на Боян Бонев от Математическата гимназия в Пловдив. Господин Гечков влезе и в час, като написа оценки в бележниците на изпитаните.
Младите хора, поели ролята на учители за един ден, се справиха много добре и с дежурството по време на междучасията.
По време на голямото междучасие учители и ученици извиха кръшно българско хоро в двора на гимназията.
Цял месец преди 22 ноември в СУ „Св.Св.Кирил и Методий“ – Стрелча, имаше състезания по футбол, волейбол и народна топка. 
На 23 ноември бе финалният волейболен мач, който премина под знака на благотворителността. Срещу билетче от един лев ученици и учители наблюдаваха оспорвания двубой и подкрепяха своя фаворит.
Спортните състезания, посветени на празника на училището, завършиха с щафета с 10 поста.
Благотворителната кампания за финансова подкрепа на пловдивския ученик продължава и в близките три седмици.
За целта в училището е поставена кутия, в която всеки може да пуска пари според финансовите си възможности и желание. Събраната сума преди Рождество Христово ще бъде изпратена на Боян Бонев.

Вижте още

Днес църката почита Св. Сава Освещени

Православната църква посвещава 5-ти декември на светеца Св. Сава Освещени, построил в края на живота …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.