В Международния турнир по таекуон-до ITF „България оупън“ в Пловдив участват 24 състезатели от СК „ОДИН“ – Панагюрище

Над 700 спортисти от 15 държави участват в престижния Международен турнир по таекуон-до ITF „България оупън“, който се провежда днес и утре – 24 и 25 ноември, в спортната зала на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“.


В двата дена деца, девойки и юноши, жени и мъже от цяла Европа ще се състезават в дисциплините „форма“ и „спаринг“. За първи път действието ще се развива на шест игрални полета, което се очаква да допринесе още повече за зрителските емоции. Предвижда се изиграването и на особено зрелищната дисциплина „отборно спаринг“. 
В турнира участват общо 24 таекуондисти от трите секции на Спортен клуб” ОДИН”: секцииите в Панагюрище, Стрелча и София. От столичната секция, която отвори врати  на 2 октомври 2015 по идея на Пенко Пенчев и със съдействието на Желязко Гагов, за престижни места и в двете дисциплини ще се борят 7 състезатели.Досега съсстезателите на софийската секция имат призови места от всеки турнир имаме, като на последния в Стара Загора се представиха отлично и 6 деца завоюваха 11 медала, от които  3 златни .
Официалната церемония по откриването на турнира е ДНЕС от 19 ч. 

Вижте още

Кметът Желязко Гагов поздрави лично световния шампион по самбо Иван Хърков

Павлина ЛАЛЕВА С искрящи очи и слънчеви усмивки бе посрещнат тази вечер световния шампион по …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.