Водещи новини

В зала „Арена Асарел“ на 9 и 10 август са първите контроли на националния тим по волейбол. Срещите са срещу отбора на Белгия

Женският национален отбор по волейбол се подготвя за Световното първенство в Япония в панагюрската зала  „Арена Асарел“ от 30 юли.

Пред БНТ старши треньорът на националките Иван Петров съобщи, че Елица Василева няма да е част от тима на Световното в Страната на изгряващото слънце. Отборът ще изиграе първите си контроли преди Световното в зала „Арена-Асарел”. Срещите ще са с тима на Белгия на 9 и 10 август от 18 часа. Контролите са открити за всички приятели на волейбола. „Условията в Панагюрище са много добри. Още на първата тренировка дойдоха представители на местната волейболна общественост, за да ни поздравят. Очакваме предстоящите контроли с Белгия да предизвикат голям зрителски интерес“, коментира за BGvolleyball.com мениджърът на тима Любомир Герасимов.
На Световното в Япония през септември българките са в група с Китай, Италия, Турция, Канада и Куба.

Вижте още

Девойките на ВК „Пан Волей“ затвърдиха второто си място в групата

Днес  девойките на Волейболен клуб „Пан волей“ победиха като домакини с 3:0 отбора на Свиленград. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.