четвъртък , 2 май 2024
Водещи новини

Безплатни тренировки по таекуон-до и кикбокс до 15 септември

Спортен клуб по таекуон-до „ОДИН“ и Спортен клуб по кик бокс „ОПТИКС“ обявяват безплатни тренировки

за всички новозаписани младежи и девойки в летния сезон – от 30 юни до 15 септември 2018.
Възползвайте се от възможността да се докоснете до магията на бойните изкуства и бойния спорт.
Бойният спорт е една от най-добрите алтернативи на агресията в училище и на улицата. Той учи на философия да се състезаваш преди всичко със себе си и да бъдеш най-добрата версия на личността си – което е диаметрално противоположна концепция на липсата на цели, които провокират зависимости. Включете се и открийте на какво са способни тялото и духът Ви!
Проектът „Бойният спорт срещу агресията и зависимостите“ се изпълнява с финансовата подкрепа на Националната програма за изпълнение на младежки дейности по чл.10 А от Закона за хазарта за 2018 г. чрез Договор №25-00-26 от 23 май 2018 г.
Проектът вклюючва 5 дейности: информираност и публичност с продължителност 4 месеца; провеждане на кампания „Бойният спорт срещу агресията и завиисимостите“; включване на бенефициантите по проекта сс спортната дейност на сдружението и сспортни занимания по таекуон-до и кикбокс; провеждане на състезания през септември в раамките на два дена.
Спортен клуб ТКД“ОДИН“ е учреден на 26 март 1996 г. Първи старши треньор на клуба е Иван Савов Тричков (III дан)от Пловдив. Помощник-треньори са Димитър Йовчев, Желязко Гагов, Матея Тодореев и Пенко Пенчев.
Клубът има многократни шампиони и медалисти от държавни, балкански, европейски и световни първенства.
Треньорът на клуба Здравко Еров е част от треньорския екип на националния отбор на Българската федерацийя по таекуон-до ITF.

Вижте още

Кметът Желязко Гагов поздрави лично световния шампион по самбо Иван Хърков

Павлина ЛАЛЕВА С искрящи очи и слънчеви усмивки бе посрещнат тази вечер световния шампион по …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.