Водещи новини

Първата лагерна смяна в село Панагюрски колонии започва на 2 юли, дневният оклад е 5.76 лева

От днес – 28 юни, започна записването за първа лагерна смяна в село Панагюрски колони, която ще започне на 2 юли.

Началник ще бъде г-жа Невенка Врагова – Гоешкова.
Тази година ще има 4 смени, които пак ще са с продължителност 10 дни. Във всяка една от броят на лагеруващите ще е до 50 ученици. Храненето ще е четири пъти на ден, като обедното меню ще е тристепенно, а вечерното двустепенно.
От 2013 г. храненето на лагеруващите в базата на село Панагюрски колонии е чрез кетъринг, като фирмата се избира от общинското ръководство съгласно Закона за обществените поръчки.
На заседанието си на 27 юни общинските съветници гласуваха дневната такса за ученик, който ще почива в лагера в село Панагюрски колонии тази година, да е 5.76 лева плюс 1 лев такса. Персоналът, обслужващ организирания отдих на учениците, ще ползва същия оклад.
Началник на втората лагерна смяна, която ще бъде от 16 до 25 юли /включително/, ще е г-жа Румяна Серетлиева
Третата смяна ще е от 30 юли до 8 август /включително/. Началник смяна ще бъде г-жа Стоянка Ракова. 
По установена вече традиция четвъртата лагерна смяна ще е за спортуващи ученици и ще бъде от 13 до 22 август /включително/. Програмата й ще е насочена към много спортни състезания, турнири, туризъм, развиване и усъвършенстване на екипната работа.
Записването на желаещите деца и ученици за лагерните смени се извършва от началниците на смените, а заплащането на таксите в Центъра за административно обслужване в сградата на Община Панагюрище всеки работен ден от 8:00 часа до 18:00 часа.

Вижте още

До 31 март е записването за конкурса „Оборище – факел на свободата“2024

Деветият  Национален конкурс за изпълнение на революционна поезия и проза  „ОБОРИЩЕ – ФАКЕЛ НА СВОБОДАТА” …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.