Водещи новини

Балът на абитуриентите от СУ „Нешо Бончев“ – искри в очите и зашеметяващи емоции в душите

Многобройни искри в очите, многобройни лъчезарни усмивки, бушуващи от вълнение сърца и кой каза „1, 2, 3, 4, 5, 6,7, 8, 9, 10, 11, 12-е-е-е-е…“.

Това бяха основните характеристики на бала на абитуриентите на СУ”Нешо Бончев” на 25 май. Празникът започна със стилен лек коктейл, даден от класните ръководители на 12 А г-жа Радка Семова и 12 Б г-н Георги Георгиев на площад „Райна Княгиня“ в Панагюрище.
След наздравиците с шампанско абитуриентите се отправиха към двора на СУ „Нешо Бончев“, по стълбите към който слизаха по червен килим, шпалир от мажоретки и одобрението на събралото се множество от родители и приятели.

 

 
Емоцията на празнуващите разбираемо се увеличаваше с всяка секунда. След като всички абитуриенти се събраха на едно място,  още няколко пъти преброиха до 12 и озарени от силно вълнение позираха на фотографите, празнуващите се отправи към площад „20 април“, предвождани от Представителния мажоретен състав на СУ”Нешо Бончев”.

От площада през парка абитуриентите стигнаха до зала „Арена Асарел”, където изненадите следваха една след друга.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.