Плувците на „Каменград“ спечелиха поредните си отличия, този път на международния турнир в Пловдив

 На провелия се в Пловдив международен турнир по плуване „Младост“ през изминалите почивни дни състезателите на панагюрския клуб „Каменград“

за пореден път показаха своето развитие и спечелиха ново признание. В турнира се включиха плувци от почти всички клубове в България и този факт още повече подсилва постигнатите успехи от панагюрските плувци, които направиха много добро  впечатление. За пореден път Теодора Ракова и Катрин Радивчева доказаха, че са едни от най-добрите в тяхната възраст (10-годишните). За 5 старта двете спечелипа 5 медала.
Теодора Ракова окичи гърдите си с три сребърни медала от дисциплините 50 метра свободен стил, 200 метра свободен стил и 50 метра гръб. Катрин Радивчева спечели сребърен медал на 200 метра съчетано плуване и бронзово отличие на 50 метра бътерфлай. Само програмата на състезанието не ни позволи да участваме в повече дисциплини и да покажем спортните си умения, коментира Димитър Аврамов, един от треньорите на панагюрския клуб по плуване „Каменград“.

Той изказа своите адмирации за представянето на Петър Маслев, който се е състезавал в по-горна категория. В своята възраст Петър се е класирал на терто място на 400 метра свободен стил. Отличен резултат състезателят е показал и на 200 метра свободен стил. С постигнатите резултати момчето е покрило норматива за участие в републиканското първенство. 
Нормативите за републиканското първенство е покрил и Симеон Бобеков на 400 метра свободен стил.

Вижте още

Кметът Желязко Гагов поздрави лично световния шампион по самбо Иван Хърков

Павлина ЛАЛЕВА С искрящи очи и слънчеви усмивки бе посрещнат тази вечер световния шампион по …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.