понеделник , 24 юни 2024
Водещи новини

Наградният фонд на „ASAREL BULGARIA OPEN ”2018 ще е 160 000 щатски долара. Средствата са осигурени

Панагюрище ще е домакин на най-престижния международен турнир по тенис на маса у нас „Seamaster 2018 ITTF World Tour Asarel Bulgaria Open“

между 15 и 19 август.
   „Наградният фонд ще бъде увеличен с 30 000 долара спрямо предходното издание и ще е в размер на 160 000 долара. Парите са осигурени  чрез спонсорски договор с китайската логистична компания „Seamaster“, от международната федерация по тенис на маса /ITTF/ като бонус за отличната организация на третото издание и от Пенсионно осигурителна компания „Съгласие“, която е традиционен спонсор на събитието. За втора поредна година „ASAREL BULGARIA OPEN“ е включен в официалния календар на Министерството на младежта и спорта като едно от най-значимите спортни събития на България и ще получи финансиране и през 2018 г. Получаваме финансова подкрепа и от Община Панагюрище“, съобщи председателят на основния организатор СНЦ „Асарел България Оупън“ Иван Александров. „Асарел-Медет“ АД продължава да бъде генерален спонсор, като осигурява отлични условия в построената по модела на публично-частното партньорство прекрасна зала „Арена Асарел“, уточни той.
   Иван Александров призова за подкрепа компаниите от общината и региона, което ще гарантира още по-високо ниво на организация и провеждане на четвъртото издание на турнира.     

Вижте още

Панагюрище е домакин на Държавното първенство по таекуон-до

ДНЕС и утре зала „ Арена Асарел“ е домакин на първото Държавно първенство по таекуон-до …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.