Над 200 асарелци дариха безвъзмездно кръв през 2017 година

Директорът на Районен център за трансфузионна хематология – Пловдив д-р Соня Джевизова изпрати поздравителен адрес до „Асарел-Медет“ АД,

в който изказва най-сърдечни благодарности за участието и съдействието на компанията при провеждането на акциите за безвъзмездно и доброволно кръводаряване на територията на дружеството.
По традиция и през 2017 год. „Асарел-Медет“ АД участва в инициативата „Дари кръв, спаси живот“, организирана в две кръводарителски акции в Здравна служба „Асарел“ – от 27 до 31 март и от 2 до 6 октомври.
В първата се включиха общо 109 човека, 94 от тях са служители на „Асарел-Медет“ АД, осем на „Асарел-Транс“ ООД, шест на „Асарел-Ремонт“ АД и един от ЕТ „Йоги“.
Във втората кръводарителска акция желаещите доброволно да дарят кръв се увеличи на 135 човека, като 119 от тях са от „Асарел-Медет“ АД, 7 от „Асарел-Транс“ ООД и 9 от „Асарел-Ремонт“ АД.
Екипът на кръвния център в Пловдив благодари на всички ръководители и служители, организирали и подпомогнали провеждането на дарителските кампании, и на всички кръводарители, които доказаха, че могат да бъдат обединени в името на хуманна кауза.

Вижте още

Въвеждане на противоепидемични мерки в област Пазарджик се очаква от 26 януари до 3 февруари

Областният управител Валентина Кайтазова и главният секретар на РЗИ Пазарджик д-р Зоя Шошева проведоха на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.