Виктория Манева си тръгна с Гран при от Международния фестивал „Кръстопът на музите“, още 3 момичета от Панагюрище спечелиха награди

Тринадесетото издание на Международния фестивал „Кръстопът на музите“ се проведе от 20 до 22 октомври в София.

 „Кръстопът на музите“ се проведе под патронажа на Министерството на културата. 
В направление вокал – поп и джаз, председател на международното жури бе доц. Етиен Леви, известен български певец и вокален педагог, преподавател в Нов Български Университет.
В това направление участваха 4 таланти от Школата по поп и джаз пеене „Евгений Зумпалов“ към Центъра за подкрепа за личностно развитие – Панагюрище. Техен музикален педагог е Нона Немигенчева, а преподавател по солфеж Пепа Филина.

И четирите изпълнителки си тръгнаха с награди, въпреки че конкуренцията във всички възрастови групи бе по над 30 участници.
В четвърта възрастова група Виктория Манева, която на миналогодишното издание спечели златен медал, сега грабна Гран при.
Освен най-голямото отличие тя получи и купа от председателя на Съюза на българските читалища Николай Дойнов, и покана за участие в Международния фестивал „Съзвездие от таланти“в Кишинев,Молдова, който ще е в началото на декември.
В трета възрастова група Йорданка Димитрова спечели бронзов медал, а Надежда Ковачева получи признанието Дипломант I степен. Същото отличие, но в първа възрастова група, получи 8-годишната Кристиана Чуклева.
Вокалният педагог Нона Немигенчева сподели за oshtepan.com, че е много доволна от постигнатото и от четирите момичета.

Вижте още

Рекорден брой участници ще има на Националния фестивал „Родолюбие“ в Панагюрище

На 20 и 21 април  в Панагюрище ще се проведе XIХ-ото издание на Националния фестивал …

Един коментар

  1. Цветана Немигенчева

    Поздравления за талантливите момичета на Панагюрище!
    Вики и Надя, гордея се с вас!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.