понеделник , 6 май 2024
Водещи новини

Всеки петък през август ще има концерт в Панагюрище. Кулминацията ще са групите „Б.Т.Р“ и „Rocka Rolla”

Едни от най-обичаните български изпълнители – група „Б.Т.Р“ и техните приятели Кирил Маричков и Дони,

на 25 август на площад „20 април“ в Панагюрище ще изнесат концерт с нови аранжименти на любими парчета на три поколения българи: песните на „Щурците“, Дони и Момчил, „ФСБ“ и „Б.Т.Р“.
Началото на концерта в 20.00 часа ще започне с изпълнения на обичаната от панагюрската публика рок група „Rocka Rolla”, в която са панагюрците Радко Пърлев и Петко Дюлгяров.  „Rocka Rolla” ще подгрее публиката с кавъри на легендите „Scorpions“, DIO, „Whitesnake“, „Cansas“, Bon Jovi … Организатор на концерта е Община Панагюрище.
Първият от трите концерта през август ще е на 11 август в парка на Панагюрище. За публиката ще пее група „ЕЛИАНС“. Началото на концерта е 20.00 часа.
На 18 август, пак в парка на Панагюрище, от 20.00 часа концертна програма ще изнесе мажоретният състав на СУ „Нешо Бончев“.
Тази година общинското ръководство зарадва жителите и гостите си с няколко концерта на любими български певци по повод141 години от Априлското въстание и Световния шампионат по фойерверки за купата на Панагюрище.

Вижте още

Рекорден брой участници ще има на Националния фестивал „Родолюбие“ в Панагюрище

На 20 и 21 април  в Панагюрище ще се проведе XIХ-ото издание на Националния фестивал …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.