вторник , 14 май 2024
Водещи новини

Полицаите задържаха панагюрец, откраднал метални платна, крепежни елементи, метални профили и проводник

Петима, извършили кражби, са задържани от служители на полицейските управления в Панагюрище и Пазарджик,

съобщиха от        пресцентъра на ОДМВР-Пазарджик 
Вчера на улица в Панагюрище автопатрул засякъл 69-годишния жител на средногорския град Г.М. При последвалата проверка било изяснено, че мъжът е откраднал метални платна, крепежни елементи, метални профили и проводник от новострояща се сграда. Щетите, нанесени на собственика Р.Ш.- 47г. от същия град, се изясняват.
Пак вчера бил получен сигнал от 27-годишен жител на Пазарджик, който стопанисвал земеделска земя в района на местност около село Сбор. Той информирал органите на реда, че апаши са успели да задигнат от нивата му четири големи бали слама с общо тегло от близо 600 килограма. В резултат на проведеното разследване „по горещи следи“ полицейски и младши-полицейски инспектори от РУ-Пазарджик стигнали до самоличността на апашите. Оказало се, че това са А.П.- 43г., В.П.- 21г. и 16-годишен младеж от село Априлци , както и Я.К.- 31г. от съседното село Динката. Всички мъже са задържани в арестите на двете полицейски управления, а спрямо тях са образувани полицейски производства.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.