Водещи новини

Във втория етап на стажантската програма на „Асарел-Медет“АД се включиха 6 студенти

Вторият етап на лятната стажантска програма на „Асарел-Медет“АД започна на 1 август.

Шестима енергични и мотивирани студенти вече са част от екипа на компанията, съобщи във фейсбук страницата си фирмата. Стажантите са разпределени по своите работни места според изучаваната от тях специалност.
В рамките на един месец младите хора ще имат възможност да приложат на практика познанията си и да направят първите си професионални стъпки. За всеки стажант е определен наставник, който ще го запознае с функциите му, ще му възлага задачи с цел да придобие практически знания и умения, ще го напътства и подпомага.
Лятната стажантска програма на „Асарел-Медет“АД започна на 1 юли и се провежда за 14-та поредна година. В двата й етапа се включиха общо 34 студенти от различни специалности. След приключването й броят на участвалите младежи ще надхвърли 620, като 110 от тях вече работят в дружеството.

Вижте още

„ОПТИКС“ АД за поредна година сключи дарителски договори с Община Панагюрище и Община Стрелча

По традиция всяка година „ОПТИКС“ АД подкрепя събития и дейности в сферата на културата, образованието …

Един коментар

  1. Димитрия Немска

    Искам да кажа че се радвам за младежите но казвам голямо НО класирането на младежите за тази стажантска програма продължава да става с връзки.Много кадърни и умни деца нямат достъп до Асарелската програма именно че си нямат кой да ги уреди.За съжаление това няма да се промени

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.