Водещи новини

Доника Мехтерова обича да покорява света, заминава за Франция в края на август

Доника Мехтерова от Панагюрище е един от 12-те български ученици, които заминават за Германия, Франция и Швейцария 

по програматаза междукултурен ученически обмен на независимата организация с нестопанска цел “Младеж за разбирателство – България“/ YFU България.
Доника Мехтерова ще бъде една година вградчето Луанек, намиращо се на брега на морето в най-западната точка на Франция.
Панагюрската девойка, която завърши десети клас във Френската езикова гимназия в Пловдив,  ще живее при приемно четиричленно семейство и  ще посещава местно училище.
За oshtepan.com Доника сподели, че от малка обича да пътува и една от любимите й дестинации е Франция. Затова е избрала да замине там, за да подобря познанията си за френския език икултура. Владеенето на чужди езици за Доника Мехтерова е много важно, защото й дава по-добра възможностда открие света, който ни заобикаля. За  предстоящия й обмен тя е мечтаела. Другата й мечта е да продължи образованието си във Франция, но твърди, че веднага след усъвършенстването си би се завърнала в родната България.Обичам да покорявам света, но никога не бих заменила родното!“, казва Доника Мехтерова, която на 30 август ще
замине за Париж.

Там
ще бъде един месец на семинар, а след това ще замине за Луанек, където ще живея
и ще 
опознава традициите и културата на своите нови приятели.
Желаем й успех!

Вижте още

Премиерът на РБългария защити розовото масло в Брюксел

Министър-председателят на РБългария акад. Николай Денков категорично защити българското розово масло и останалите натурални етерични …

Един коментар

  1. Чичо Скрудж

    На добър час, моме!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.