Водещи новини

Таекуондистите Деница Маджарова и Марко Мечев от СК „ОДИН“ спечелиха златни медали в Румъния, Гаврил Христосков сребро и бронз

Откритият шампионат по таекуон-до от най-висок клас „А“ се проведе в град Орадеа, Румъния, на 10 юни.

 В него
участваха трима представители на панагюрския СК „ОДИН“ : Деница Маджарова, Гаврил Христосков и Марко Мечев.
Въпреки че игра в по-висока категория, Деница Маджарова се справи с всички съпернички в категория до 35 кг и взе титлата при момичетата. Деница се класира и на трето място в дисциплината форма.
Марко Мечев пък беше безапелационен в победите си при момчетата на спаринг до 35 кг и донесе златния медал в България. Гаврил Христосков игра в категория до 51 кг, където се класира на второ място. Гаврил се представи отлично и в дисциплината форма, като прибави към отличията на СК „ОДИН“още един бронзов медал.

Работата с децата в СК „ОДИН“ продължава и през ваканцията. Следващото състезание, на което одинци ще участват е националният турнир в Севлиево, който ще се проведе на 24 юни, съобщи главният инструктор Желязко Гагов.
От републикански турнир за купата на община Ботевград на 3 и 4 юни състезателите на СК „ОДИН“ се върнаха с 6 златни, 5 сребърни и 6 бронзови медала.
Финалистите в оспорваните надпревари бяха: Илчо Машев, спечелил два златни медала в дисциплините спаринг и тул и абсолютен шампион на турнира, Силвана Байкова – златен медал  в дисциплината спаринг при момичетата, Николай Такучев – златен медал на спаринг до 10 години при момчетата, Искрьо Загарьов  – златен медал на спаринга при децата, Михаил Иванов – златен медал във формата за деца.
Сребърни медали донесоха Стайко Танковски, който игра в по-висока възрастова група, Деница Маджарова, също игра в по-висока възрастова група, Искрьо Загарьов на форма, Йоана Матзуни и Михаил Иванов на спаринг.

Вижте още

Девойките на ВК „Пан Волей“ затвърдиха второто си място в групата

Днес  девойките на Волейболен клуб „Пан волей“ победиха като домакини с 3:0 отбора на Свиленград. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.