Водещи новини

Световният шампионат по фойерверки за Купата на Панагюрище започна, продължава на 27 и 28 май

Силно начало на Световния шампионат по фойерверки за Купата на град Панагюрище постави на 26 май вечерта отборът на Беларус,

който на миналогодишното издание на шампионата бе класиран от журито на първо място. Стотици овации се чуха по време на шоуто, което тимът представи и с него затвърди миналогодишната оценка на победител.
Адреналина на многобройната публика повдигна първо подгряващата заря на панагюрската фирма „Огнена хризантема“ ЕООД, един от инициаторите и организаторите на събитието. Основен организатор е Община Панагюрище.


И тази година Световният шампионат по фойерверки за Купата на Панагюрище бе предшестван от концерт,
чието начало постави  Михаела Маринова. С изпълненията си настроението допълниха Алекс Раева и DJ DONCHO, а след магическите фойерверки от Беларус, изпъстрили небето над Панагюрище, с хард изпълнения на сцената се представи група „SIMAI”. Тя започва своята публична музикална дейност през 2013 г., но вече има в творческата си биография няколко награди.

Програмата на Световния шампионат по фойерверки тази вечер ще започне в 20.00 часа
с концерт на КРИСКО и група „ДИАНА ЕКСПРЕС“.
Подгряващата 5-минутна заря на „Огнена хризантема“ ЕООД ще е отново в 21:45 часа. След нея отборът на Татарстан /Казан/в рамките на минута ще пусне пъстроцветни фойерверки, а след тях ще представи състезателния си спектакъл.Програмата ще продължи с изпълнения на рок група „SEVI”.
На 28 май ще наблюдаваме фойерверк шоуто на отбора от Казахстан /21.50 часа/. В концертната програма ще се изявят Дара, група „Атлас“ и група „THE DOCTORS” , а подгряващата заря от „Огнена хризантема“ ще е в 21.45 часа.
Генерален спонсор на първенството е „Асарел-Медет” АД. 

Вижте още

Премиерът на РБългария защити розовото масло в Брюксел

Министър-председателят на РБългария акад. Николай Денков категорично защити българското розово масло и останалите натурални етерични …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.