Световното първенство по фойерверки „Огън, цвят и фантазия“ ще е отново в края на май

Петото издание на Световното първенство по фойерверки „Огън, цвят и фантазия“

ще е в края на май тази година, научи oshtepan.com. Засега още не са уточнени отборите, които ще участват, но генералният спонсор на събитието „Асарел-Медет“ АД е осигурил парите. Организатори на събитието са „Огнена хризантема“ ЕООД и Общин Панагюрище. В края на четвъртото издание на Световното първенство по фойерверки „Огън, цвят и фантазия“,когато се раздаваха наградите, кметът на община Панагюрище Никола Белишки обеща публично да има и пето издание. По регламент в него състезаващите се факири на фойерверките са три отбора, всеки от които показва изкуството си в една от трите определени вечери на площад „20 април“. Преди  фойерверките да оцветят небето над Панагюрище, на площада концерт изнасят изявени певци.
Миналата година Световното първенство по фойрверки беше открито от певеца Рафи. 


Вижте още

Премиерът на РБългария защити розовото масло в Брюксел

Министър-председателят на РБългария акад. Николай Денков категорично защити българското розово масло и останалите натурални етерични …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.