Водещи новини

С „Огън от любов“ младите ротарианци събраха 400 лева с благотворителна цел

На централния площад „20 Април“ в Панагюрище тази вечер Ротаракт клуб – Панагюрище и Интеракт клуб – Панагюрище

събраха в рамките на час време 400 лева оторганизираната от тях благотворителна акция. Тя премина под мотото „Огън от любов“ и в нея се включиха предимно млади хора, като си купиха светещи еднометрови фенери. Както бе обявено, в 18:30 часа всички участници в акцията запалиха купените фенери и те полетяха към небето над Панагюрище.

Събраните 400 лева от тази вечер младите ротарианци ще прибавят съм събраните около 800 лева от предишната си благотворителна инициатива – турнир по тенис на маса. Целта на благотворителната им дейност е да купят рехабилитиращ стол за Дома за възрастни хора с увреждания в града.
В знак на благодарност възрастните хора с увреждания, посещаващи Дома „Св. Св. Козма и Дамян“, бяха изработили и подарили на младите хора красиви хартиени бели лебеди.

За рехабилитиращия стол са необходими няколко по хиляда лева, стана ясно по време на работната среща на младите ротарианци с дистрикт гуверньора на Ротари България Интернешънъл д-р Димитър Димитров.

Вижте още

Община Панагюрище БЛАГОДАРИ на жителите си за съпреживяното на Трети март

Уважаеми жители на община Панагюрище, Благодарим Ви за съпричастността и споделеното вълнение на националния празник …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.