Първите 5 медала спечелиха състезателите на СК „ОДИН“ на държавното първенство днес

Първите 5 медала спечелиха състезателите на СК „ОДИН“ на провеждащото се днес – 4 февруари,

 и утре в спортната зала „Арена Асарел“ държавно първенство по таекуон-до в дисциплините форма, самозащита и специална техника.35 панагюрски таекуондисти участват в надпреварата за призови места в конкуренция с 350 състезатели от водещи клубове в страната.
Днес на форма  отлично се представиха 5 деца, които се класираха на призови места. Първо място и златен медал безапелационно грабна Георги Байков, а второ място и сребърен медал спечели Стоян Солаков. На трети места с бронзови медали се наредиха Марко Мечев, Силвана Байкова и Деница Маджарова.


Утре държавното първенство продължава в дисциплините самозащита и специална техника.
Главният инструктор на панагюрския клуб по таекуон-до „ОДИН“ Желязко Гагов, който е един от съдиите на държавното, съобщи, че през 2018 година има верооятност Панагюрище да е домакин на държавното по таекуон-до в дисциплината спаринг.
През 2016 година Българската федерация по таекуон-до ITF за първи път определи Панагюрище за домакин на държавното първенство по форма, самозащита и специална техника.

Вижте още

Девойките на ВК „Пан Волей“ затвърдиха второто си място в групата

Днес  девойките на Волейболен клуб „Пан волей“ победиха като домакини с 3:0 отбора на Свиленград. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.