Водещи новини

Тази вечер ще бъде определен Фермер №1 на България

Кой от четиримата финалисти в тв шоуто „Фермата“ ще си тръгне с голямата награда от 100 000 лева и признанието на цяла България?

Отговорът ще бъде даден тази вечер – 18 декември, от 20.00 часа по bTV.
Четиримата участници /от общо 19-те в началото на играта/, достигнали до финал, са майката на фермата и жената, която беше вечен ратай – мама Галя, хлебарят с нежна душа – Серафим /Финци/, усмивката във фермата Силвия и четирикратният екзекутор на арената Стоян.
Носителят на приза „Фермер №1” ще бъде определен от 4 независими сегмента: зрителският вот, гласовете на вече отпадналите 15 участници, резултатите от трите битки, в които ще се изправят четиримата на живо пред зрителите, и вотът на стопаните Ники и Бети Василеви.
На първия етап от избора отпадналите вече участници ще дадат своя вот за победител. Гласът на всеки един от тях ще бъде равен на една точка.След това финалистите ще се борят на живо на арената един срещу друг в 3 битки. Във всяка една от тях победителят ще получава 8 точки, вторият 5 точки, третият 2 точки, последният нула. Общият брой точки във всяка битка отново е 15. Толкова са и точките, които ще разпределят между финалистите стопаните на фермата Бети и Ники. Те ще гласуват за това кой според тях е бил най-добрият фермер през целия сезон и той ще получи 8 точки. Вторият по заслуги – 5, третият 2 точки и последният нула точки.
Последната и най-важна част от гласуването е вотът на зрителите. Те ще могат да подкрепят своя фаворит със sмs-и на неговия личен номер по време на цялото шоу. Всеки процент зрителска подкрепа е равен на 1 точка. Това означава, че от гласуването на зрителите ще се разпределят общо 100 точки между 4-мата финалисти. Затова и волята на зрителите е с най-голяма тежест. За да няма съмнения за купена титла с предплатени карти и за да е справедлива победа, продуцентите са въвели ограничение от 15 sмs-а, които могат да бъдат пуснати от един телефонен номер за един от финалистите.
Източник е сайтът на предаването

Вижте още

До 31 март е записването за конкурса „Оборище – факел на свободата“2024

Деветият  Национален конкурс за изпълнение на революционна поезия и проза  „ОБОРИЩЕ – ФАКЕЛ НА СВОБОДАТА” …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.