Водещи новини

Предсрочните парламентарни избори ще бъдат сериозно изпитание за всяка политическа партия, смята Светлана Парашкевова-Узунова

С какво ГЕРБ помогна на ген. Румен Радев да спечели с такава преднина президентския пост?

Това бе един от въпросите на  в-к „Още ПЛАМ“ и oshtepan.com към председателя на ОбС на БСП Светлана Парашкевова-Узуновав нощтанабалотажа за избор на президент на 13 ноември. Отговорът й бе: „С много погрешно взети решения в политиката, с неподходящия кандидат за президентския пост и с кампания, която по-скоро злепостави, отколкото изведе до печеливша позиция г-жа Цецка Цачева“.
За да върне доверието на хората, БСП трябва да се пази преди всичко от заблуда, смята Светлана Парашкевова-Узунова. „Да бъдем реалисти. БСП след победата на ген. Радев има сили, има самочувствие, но и изключително отговорна задача – да се бори за доверието на хората. Ако тази победа ни дава увереност, че можем да взимаме правилни решения и да подкрепяме отговорни хора, то трябва тази линия на поведение да продължи – тепърва трудното предстои. Хората са уморени, обезверени, дори отвратени от типичните политици – обиграни и боравещи с изтъркани от употреба политически клишета. Предсрочните парламентарни избори ще бъдат сериозно изпитание за всяка политическа партия. Надявам се, че БСП ще излезе с добре подготвен и отговорен екип, нови лица и визия“, коментира председателят на Общинския съвет на БСП.
Цялото интервю може да прочетете в
последния брой на в-к „Още ПЛАМ“

Вижте още

„ОПТИКС“ АД за поредна година сключи дарителски договори с Община Панагюрище и Община Стрелча

По традиция всяка година „ОПТИКС“ АД подкрепя събития и дейности в сферата на културата, образованието …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.