Михо Футеков отпадна от шоуто „Фермата“ за втори път

На 20 ноември в шоуто  „Фермата“ бе излъчен дуелът между Михо от Панагюрище и Краси от Априлци.

Михо бе избран за първи участник в дуела от фермера на седмицата Юлияна, а панагюрецът избра за свой противник Краси с мотива, че е лицемерен.
В първата игра Михо Футеков поведе, но в следващите 4игри Краси победи и крайният резултат бе 9:1. Така панагюрецът, на когото бе даденвтори шанс да се върне в играта, след като пръв отпадна от нея след дуел със Стоян от с.Бъта,приключи участието си в телевизионния формат.
„Съжалявам за втория шанс… Настроението ми беше голямо, но страховете ми бяха по-големи“, коментира Михо пред камерите.
Според Стоян Спасов от Бъта емоциите са попречили на земляка му да се представи по-добре в дуела.
Михо Футеков бе върнат в шоутопо настояване на хиляди зрители. След гласуване сред участниците в шоуто с 14 „за“ и 1 „против“ панагюрецът бе във „Фермата“ преди около месец и половина. Всички го приеха с радост,но избраният тогава за втори път фермер на седмицата Стоян Спасов сподели: „… Ако ме беше бил, никога нямаше да стъпа тука, колкото и ората да искат… Няма нужда от такива…“ По-късно пред Михо и всичкиостанали Стоян Спасов призна, че е бил против влизането на панагюреца отново. Останалите обаче изказаха добро мнение, заключавайки: „Тук сме, да се учим един от друг“.В излъчения на 20 ноември епизод част от останалите участници във „Фермата“ се изказаха негативно за умението на младия панагюрец да общува цивилизовано с хора. По време на дуела с Краси те не одобриха „високомерието“ и самонадеяността му.

Вижте още

До 31 март е записването за конкурса „Оборище – факел на свободата“2024

Деветият  Национален конкурс за изпълнение на революционна поезия и проза  „ОБОРИЩЕ – ФАКЕЛ НА СВОБОДАТА” …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.