Надежда Ковачева от Панагюрище ще пее тази вечер в „Шоуто на Слави“

Тази вечер -18 ноември, в 22.30 часа ще е третото предаване от втория етап в избора на нова сценична партньорка на г-н Андреев в „Шоуто на Слави“.

Неофициално oshtepan.com разбра, че представянето на Надя ще е тази вечер. Рано сутринта днес заедно с татко си тя е била на фризьор. После двамата и музикалният педагог Нона Немигенчева са тръгнали за столицата. Надя ще е с прибрана на плитка коса тази вечер в шоуто.
Припомняме, че през октомври Надежда Ковачева бе сред близо 180-те момичета, явили се на кастинг в „Шоуто на Слави“ за избор на нова сценична партньорка на Димитър Андреев за рубриката „Запознай се с малките“.
Заедно с още 11 момичета Надя бе сред най-добре представилите се и бе поканена да продължи напред. Тази седмица „Шоуто на Слави“ започна представянето на одобрените 12 момичета.
Снощи – 17 ноември,бе излъчено представянето на четири от одобрените, а на 16 ноември на други 4. Тази вечер вероятно ще пеят останалите 4. Дали Надя Ковачева ще продължи напред в надпреварата, предстои да разберем.
Музикалният талант Надежда Ковачева, възпитаничка на пезагозите Нона Немигенчева и Пепа Филина в ОШИ „Евгени Зумпалов“ – Панагюрище, започва да пее от 5-годишна. В момента е на 11.

Вижте още

Рекорден брой участници ще има на Националния фестивал „Родолюбие“ в Панагюрище

На 20 и 21 април  в Панагюрище ще се проведе XIХ-ото издание на Националния фестивал …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.