Водещи новини

Още със 7 медала попълни колекцията си СК „Бойни спортове“

На провелия се на 12 ноември турнир по джудо в Пловдив за момичета и момчета, както и за младша възраст, 

участваха 15 клуба с над 400 състезатели, сред които и 11 джудисти от СК „Бойни спортове“. Те отново се представиха  отлично, като завоюваха един златен и 6 бронзови медала.
При момчетата в категория 60 кг. Алкавиадис Ставридис спечели отново златен медал. Той се състезава и при младшата възраст в категория 66 кг. и в не се пребори за третото място и бронзов медал.
С бронзови отличия при младшата се окичиха Янко Янков и Виктор Танковски в категория 42 кг. При момчетата бронзови медали спечелиха Спартак Кеков в категория 38 кг. и Георги Станчев в категория 42 г.
При девойки младша възраст в категория 38 кг. Донка Русева успя за завоюва също бронзов медал.
До почетната стълбичка не успяха да стигнат Дарина Куртева, Румен Хаинов, Симеон Петков и Теодор Зяпков, които се класираха на пети места.
На провелите се наскоро други два турнира състезателите на СК „Бойни спортове“ спечелиха 4 златни медала, 3 сребърни и 5 бронзови. Треньорът Александър Фръгов е много доволен от представянето им и на турнира в Пловдив.

Вижте още

Девойките на ВК „Пан Волей“ затвърдиха второто си място в групата

Днес  девойките на Волейболен клуб „Пан волей“ победиха като домакини с 3:0 отбора на Свиленград. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.